Kokemuksellinen työpaja & verkkokoulutus

Positiivisen psykologian hyvinvointityökalut kasvattajille #1

Helppoja käytännön harjoituksia tunnetaitojen ja resilienssin kehittämiseen.

Kurssilla opit leikkejä ja aktiviteetteja kehittämään resilienssiä, toiminnanohjausta, itsesäätelyä ja tunneälyä. Mukaansatempaavat ja leikkimieliset aktiviteetit pohjautuvat positiivisen psykologian periaatteisiin ja ovat suunniteltu lisäämään lasten, luokkahuoneiden ja perheiden hyvinvointia.

Lyhyen teoriaosuuden lisäksi osallistut kokemuksellisiin työpajoihin ja opit itsevarmasti ohjaamaan lapsille helppoja ja leikkimielisiä hyvinvointiharjoituksia.

Työpajat

Työpajoissa tarjoamme opastusta, tukea ja työkaluja, joiden avulla voit luoda paremmat puitteet lasten kehitykselle. Opit miten voit edistää sekä itsesi että oppilaittesi hyvinvointia.

Työpajat koostuvat kahdesta teemasta:

1) Resilienssi ja hyvinvointi – tehdään itsehoidosta ymmärrettävää ja helppoa lapsille.

“Ladataan hyvän olon akkuja ja voidaan, onnistutaan ja jaksetaan paremmin”.

Tässä työpajassa opimme ohjaamaan “hyvän olon akun” lataavia harjoituksia. Käymme läpi mm. erilaisia kiitollisuutta ja itsemyötätuntoa kehittäviä työkaluja ruokkimaan positiivisia tunteita, optimismia ja tyytyväisyyttä lasten arjessa.

2) Itsesäätely ja tunnetaidot – tehdään tunnetaidoista hauskaa ja mutkatonta.

“Auta aivojasi käsittelemään vaikeita tunteita ja tilanteita aivo-ryhmän ja tunnevalojen avulla”.

Opit miten lapset voivat auttaa aivojen eri osia toimimaan paremmin yhdessä tiiminä. Opit myös miten tämän voi kommunikoida lapsille hauskasti uniikin aivo-ryhmä-konseptin kautta.
Lisäksi opit käyttämään ”tunnevaloja” jotka auttavat lapsia tunnistamaan eri tunnetiloja ja säätelemään tunteita ennen niiden eskaloitumista. Opit myös ohjaamaan hauskoja itsesäätelypelejä joilla voi opettaa tekniikoita joilla lapset voivat keskittyä, rauhoittua ja kehittää tietoisuustaitoa.

Koulutuksessa yhdistyvät näyttöön perustuvat parhaat käytännöt, joita on käytetty lasten tietoisuustaidon ja positiivisen psykologian interventioiden opettamiseen yli vuosikymmenen ajan, sekä innovatiiviset uudet työkalut, jotka auttavat sinua saavuttamaan hyviä tuloksia.

Koulutuksemme eroaa muista siinä että sinun ei tarvitse käydä viikkoja kestävää kallista kurssia voidaksesi aloittaa. Saat heti helppoja käytännönläheisiä työkaluja joita pääset kokeilemaan yhdessä muiden kasvattajien kanssa niin että voit aloittaa fasilitoinnin itsevarmuudella.

Näin osallistut koulutukseen.

Osallistuminen on helppoa:

1. Katso teoriaosuus verkosta omaan tahtiin, alkaen 14.6.2024.

2. Osallistu kahteen hauskaan työpajaan joissa saat heti kokemusta fasilitoinnista.

3. Tulosta opetusmateriaali ja aloita harjoitukset lasten kanssa.

Työpajan aikana opit ohjaamaan useamman eri harjoituksen, joita voit helposti sisällyttää päivittäiseen toimintaasi kotona ja koulussa. Opit myös harjoituksia, joita voit helposti toistaa lastesi kanssa. Lisäksi saat lisenssin mahtavaan opetusmateriaalin!

Hyödyt kasvattajille.

Käytännöllisten taitojen kehittäminen:

Osallistujat oppivat käytännöllisiä, helposti toteutettavia harjoituksia lasten tunneälyn ja resilienssin kehittämiseen, mikä parantaa lasten kykyä selviytyä haasteista ja säädellä tunteitaan tehokkaasti.

Itsevarmuus ohjauksessa:

Kurssi tarjoaa kasvattajille itsevarmuuden johtaa hyvinvointiharjoituksia ja mindfulness-aktiviteetteja, varmistaen, että he voivat toteuttaa nämä interventiot helposti sekä luokkahuoneessa että kotona.

Osallistava ja hauska oppimiskokemus: Leikkisien ja mukaansatempaavien aktiviteettien avulla kasvattajat löytävät mutkattomia menetelmiä arvokkaiden elämäntaitojen opettamiseen, tehdäkseen oppimisesta hauskan kokemuksen sekä opettajille että oppilaille.

Välitön soveltaminen:

Työpajoista lähtiessään osallistujilla on käytössään valmiita työkaluja ja materiaaleja, jotka mahdollistavat positiivisen psykologian interventioiden välittömän soveltamisen opetuskäytännöissään.

Tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä:

Kurssi korostaa laajan taitovalikoiman kehittämistä, mukaan lukien toiminnanohjaus, itsesäätely ja tunneäly, tukien lasten holistista kehitystä.

Näyttöön perustuvat käytännöt:

Kasvattajat saavat käyttöönsä positiivisen psykologian parhaisiin käytäntöihin ja periaatteisiin perustuvia interventioita, varmistaen menetelmien tieteellisen pohjan.

Räätälöidyt opetusmateriaalit:

Osallistujille tarjotaan ainutlaatuisia ja kohdennettuja opetusmateriaaleja, jotka on suunniteltu tekemään lasten kanssa harjoittelusta helppoa ja mieleenpainuvaa, ilman valmistelutyötä kasvattajilta.

Asiantuntijaohjaus:

Koulutusta johtaa kansainvälisesti arvostettu lasten mindfulness-asiantuntija, tarjoten laadukasta opetusta ja näkemyksiä vuosien kokemuksen pohjalta kasvattajien ja lasten tukemisessa.

Positiivinen vaikutus koulu- ja kotiympäristöihin:

Kurssilla opittujen strategioiden toteuttaminen voi merkittävästi parantaa hyvinvointia ja positiivisen ilmapiirin luomista sekä luokkahuoneympäristöissä että kotona.

Ainutlaatuinen opetusmateriaali.

Kurssi on ainutlaatuinen myös siinä mielessä, että saat mukaasi opetusmateriaalit, joilla teet lasten kanssa harjoittelemisesta helppoa ja muistettavaa. Opetusmateriaali on suunniteltu sinua varten niin, että et tarvitse valmistautumista ja voitkin aloittaa opettamisen heti.

Aineisto toimitetaan sinulle sähköisenä PDF-muodossa tulostamista varten. Kortit ja pelit voidaan helposti tulostaa ja laminoida toistuvaa käyttöä varten.

Hinta, aikataulu ja paikka.

Pe – Teoriaosuus omatoimisesti verkossa
La – Työpaja 1: Resilienssi ja hyvinvointi, kello 14-16
Su – Työpaja 2: Itsesäätely ja tunnetaidot, kello 14-16

Hinta: 497 eur sis. ALV (sisältää yhden hengen lisenssin opetusmateriaaliin)

Paikka: Helsinki, Kamppi, Kansakoulunkatu 3

Ajankohta: 14-16.6.2024

Koulutusmaksu on kertaluonteinen maksu ilman toistuvia maksuja tai kuluja.

Yhden opetusmateriaalipaketin lisenssi on yhdelle käyttäjälle (sinulle) ja 50 oppilaalle.

Jos haluat jakaa opetusmateriaalin muiden ammattilaisten kanssa tai jakaa sen yli 50 oppillaan tai asiakkaan kanssa voit hankkia lisäkäyttäjälisenssejä. Kysyy lisää lisensseistä täältä: support (at) blissfulkids (piste) com

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen: christian (at) blissfulkids (piste) com tai puhelimitse suoraan ohjaajallesi Christian Bergströmille +358 400102882. Lähetämme sinulle ilmoittatumisen jälkeen maksutiedot sähköpostiin.

Jos sinulla on kysymyksiä ole toki yhteydessä suoraan Christianiin.

Maksuttoman peruutuksen kursseille voi tehdä viimeistään 14.5.2024 ilmoittamalla siitä puhelimitse tai sähköpostilla. Jos peruutus tehdään 15.5 jälkeen, laskutamme kurssimaksusta 50%. Jos peruminen tapahtuu kurssin jo alettua tai jos opiskelija jättää tulematta kurssille sitä perumatta tai keskeyttää kurssin, peritään kurssimaksu kokonaan. Jos sairastut työpajan ajankohtana, palautamme 50% kurssimaksusta ja voit käyttää meille jäävän osuuden toiseen kurssiin 2024 aikana.

Ohjaajasi

Ohjaajana toimii kansainvälisesti arvostettu lasten mindfulness-asiantuntija, ohjaaja ja kirjailija Christian Bergström. Christian on tukenut opettajien, kuraattorien, lastenterapeuttien ja vanhempien kasvatustyötä yli kymmenen vuotta tekemälle psykologisista interventioista ja mindfulness-harjoituksista mukavia ja hauskoja sekä kasvattajille että lapsille. Opetus tapahtuu suomeksi.

Christianin viesti sinulle:

“Kasvattajina meillä on erityinen mahdollisuus voimaannuttaa lapsia ja näin saada aikaan todellista konkreettista positiivista muutosta. Suuret muutokset alkavat pienestä! Tule mukaan ja opi, miten voit antaa lapsillesi elämäntaitoja, joista he voivat hyötyä koko elämänsä ajan!”

Sertifikaatit

  • Mindful Educator Essentials (K-12), Mindful Schools
  • Mindfulness Ambassador Council Facilitator, Mindfulness Without Borders
  • Positiivinen psykologia: Sovellukset ja interventiot, Pennsylvanian yliopisto
  • Positiivinen psykologia: Resilienssi-taidot, Pennsylvanian yliopisto

Suosittelut

Christine Moore, Principal, Lawrence Primary School:

“Christian Bergstrom offers so many fun and developmentally appropriate mindfulness activities in the classroom, on the playground and in our homes.”

Rebecca Yin Foo, Educational and Developmental Psychologist:

“Chris offers a wealth of ideas to not only use in my work but also to recommend to the children, young people and families I see and to use at home with my own family.

Jana York, Educator and Mindfulness Author:

“You make mindfulness fun! I really like the short, to the point activities in attention. I learn something new and exciting every time I hear from you. Thanks Chris!”

Chrisin töistä on mainittu useissa eri julkaisuissa ja kansainvälisissä medioissa, mm:

NBC, Thrive Global, Edutopia, Lifehacker, CBS, PositivePsychology.com, PsychCentral, UtahStateUniversity, Boston University, Boston University, ADDitude, ABC, The Mindfulness Initiative jne.

Blissful Kids on yli 60 000 opettajan, kasvattajan ja terapeutin yhteisö. Kirjoitamme lasten psykologiasta ja tietoisuustaidosta, julkaisemme hauskoja aktiviteetteja, kirjoja ja verkkokoulutuksia, jotka auttavat sinua ja lapsiasi voimaan hyvin ja menestymään 💚

Sivulla esiintyvää tietoa ja mainittua koulutusta ei ole suunniteltu tai tarkoitus pitää lääketieteellisenä neuvona, lääketieteellisenä diagnoosina tai lääketieteellisenä hoitona. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä hoitoa tai rohkaisemaan sen luopumiseen, eikä tarjoamaan lääketieteellisiä tuloksia. Emme tee terveysväitteitä ja viittaamme kansainvälisiin tutkimuksiin kun se on asiallista.

Copyright 2024+ BlissfulKids.com / Blissful Consulting / Estete OY | Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietoa meistä.. Ota yhteyttä. Tuki. Yksityisyys. Käyttöehdot. Hyvitykset ja palautukset.