Oletko pedagogi, kuraattori, terapeutti tai vanhempi, joka haluaa parantaa lasten hyvinvointia?

Kokemuksellinen työpaja & nettikoulutus

Lasten Mindfulness- ja
Hyvinvointi-työkalut
Opettajille ja Kasvattajille #1

Tarkkaavaisuusongelmat, ahdistus ja käyttäytymisongelmat lisääntyvät lasten keskuudessa.

Kuitenkin opettajina ja kasvattajina meillä on erityinen mahdollisuus voimaannuttaa lapsia ja näin saada aikaan todellista konkreettista positiivista muutosta.

Me voimme olla se muutos minkä haluamme nähdä kouluissa ja kodeissa.

“Be the change!”

Osallistumalla hauskaan työpajaan ja nettikoulutukseen opit ohjaamaan helppoja ja mukavia hyvinvointi-harjoituksia 4-12-vuotiaille lapsille.

Kyllä, ja siis ihan käytännössä, niin että voit heti aloittaa harjoitukset itsevarmuudella.

Tiedämme miten tärkeää on, että lapsemme oppivat empatiaa, myötätuntoa, optimismia ja itsesäätelytaitoja menestyäkseen ja ollakseen onnellisia.

Näiden elämäntaitojen kehittäminen tekee lapsista itsevarmempia oppijoita, lisää heidän myötätuntoaan muita kohtaan, vähentää ahdistuneisuutta ja ongelmallista käyttäytymistä.

Työpajassa tarjoamme opastusta, tukea ja työkaluja, joiden avulla voit luoda paremmat puitteet lasten kehitykselle.

Opit miten voit edistää sekä itsesi että oppilaitesi hyvinvointia ja resilienssiä.

Koulutuksessa yhdistyvät näyttöön perustuvat parhaat käytännöt, joita on käytetty lasten tietoisuustaidon ja positiivisen psykologian interventioiden opettamiseen yli vuosikymmenen ajan, sekä innovatiiviset uudet työkalut, jotka auttavat opettajia saavuttamaan hyviä tuloksia.

Saat käytännöllisiä työkaluja, joiden avulla autat lapsia rakentamaan selviytymismekanismeja, joiden avulla he voivat selviytyä haastavista tilanteista tehokkaammin tulevaisuudessa.

Suuret muutokset alkavat pienestä! Tule mukaan ja opi, miten voit antaa lapsillesi elämäntaitoja, joista he voivat hyötyä koko elämänsä ajan!

Lue, mitä opettajat, psykologit ja vanhemmat ympäri maailmaa sanovat koulutuksestamme:

“Kiitos, että opetit minulle kaiken tämän. Se tulee auttamaan oppilaitani merkittävästi. Kiitos hienoista ideoista.”

★★★★★

Teresa N.

Opettaja

“Olen nauttinut tästä kurssista todella paljon. Tunnen itseni paljon positiivisemmaksi ja haluan nyt välittää sen lapsille. “

★★★★★

Samantha K.

Opettaja

“Olen todella nauttinut tästä kurssista. Tunnen itseni paljon positiivisemmaksi ja haluan nyt välittää sen lapsille. “

★★★★★

Samantha K.

Opettaja

“Hei, rakastan tätä kurssia. Valmentamani opettajat tykkäsivät paljon siitä, ja lapset myös. Kiitos, että jaat tätä osaamista ja olet niin positiivinen.”

★★★★★

Wendy L.

Opettaja

“Paljon rauhallisempi ja tuottavampi oppitunti kuin aikaisemmin. Nerokasta!”

★★★★★

Christine J.

Mindfulnessopettaja

“Olen ennenkin tehnyt oppilaideni kanssa mindfulness-harjoituksia, mutta tällä kertaa käytin annettuja vinkkejä. Tulin paikalle erilaisella asenteella, ja vaikka luulin, etteivät oppilaani osallistuisi, he osallistuivat ja jakoivat upeita kokemuksiaan luokan kanssa.”

★★★★★

Brittany M.

Opettaja

“Loistava lisä työkalupakkiini! Kiitos.”

★★★★★

Ellie J.

Lasten terapeutti

“Ensinnäkin haluan sanoa, että kurssisi antoi minulle turvallisuuden tunteen vanhempana. Se, mitä kerroit minulle siitä, miten aivot toimivat ja miten reagoimme kehossa olevien tunteiden vuoksi, oli niin hyvin selitetty. Se poisti paljon itsepaheksuntaa ja painoa hartioiltani äitinä.
Toisaalta ymmärrän, että lasten käytös ei ole “minun vikani” JA samalla myös sen että voin tehdä töitä sen eteen etten suuttuisi niin helposti lapsilleni, mikä on asia jota aina kadun. Nyt minulla on työkaluja sekä itselleni että harjoiteltavaksi lasten kanssa. SUURI KIITOS!”

★★★★★

Sandra I.

Äiti

“Nautin kovasti koulutuksestasi. Kaikki on hyvin selitetty ja se oli hauskaa. Helppo välittää lapsille ja aikuisille, jotka eivät tunne tietoisuustaitoa ennestään. Todella arvokasta :) Kiitos!”

★★★★★

Anne S.

Opettaja

“Tämä on ollut yksi kaikkien aikojen suosikkikursseistani. Pidin eniten siitä, että oli olemassa tietopohja, mutta pääpaino oli todellisten tekniikoiden oppimisessa ja harjoittelussa, joita pystyin käyttämään välittömästi itseni, perheeni ja oppilaideni kanssa.”

★★★★★

Austin H.

Opettaja ja isä

“Rakas Christian, kurssisi on mielestäni hyvin helppotajuinen, hyödyllinen ja sydäntä lämmittävä. Olen nauttinut siitä niin paljon. Harjoittelen hiljalleen teini-ikäisten poikieni kanssa. He pitävät siitä, että harjoittelu on yksinkertaista eikä vie aikaa. Kiitos paljon!”

★★★★★

Mirela K.

Äiti

“Minusta harjoitukset olivat todella hyödyllisiä, ja oppilaani nauttivat niistä todella paljon. Kiitos!”

★★★★★

Ajulu M.

Opettaja

“Mielestäni kaikki tällä kurssilla on aivan mahtavaa! Käytän tätä nyt töissä lasteni kanssa ja harjoittelen kotona 19- ja 21-vuotiaiden tyttärieni kanssa. Vanhin tyttäreni tekee stressaavaa työtä ja nuorimmaiseni tekee töitä samalla, kun hän opiskelee täysipäiväisesti yliopistossa, joten meille on erittäin tärkeää hyödyntää kaikkia antamiasi työkaluja. Rakastan myös tapaa, jolla personoit kurssin. Aivan ihanaa! Kiitos paljon tästä. Suurella kiitollisuudella

★★★★★

Tracy E.

Opettaja ja äiti

“Chris, kiitos, että olet kehittänyt näin hienon ohjelman. Ideasi ja tekniikkasi ovat niin helppoja käyttää ja muistaa, ja ne tuovat niin paljon iloa ja onnea päivään. Aion käyttää ohjelmaa sekä koulussa että perheeni kanssa. Toivon kasvavani ihmisenä tunnistamalla ilon ja onnellisuuden pienistä asioista.”

★★★★★

Toni J.

Opettaja ja äiti

Koulutuksen sisältö:

I

Nettikoulutus

w

TYÖPAJA

OPETUSMATERIAALI

 Osallistuminen on helppoa:

1. Katso teoriaosuus netistä

2. Osallistuu kivaan työpajaan

3. Printtaa opetusmateriaali ja aloita harjoitukset lasten kanssa

Työpajan aikana opit ohjaamaan monta erilaista harjoitusta, jotka voit helposti sisällyttää päivittäiseen toimintaasi kotona ja koulussa.

Opit myös harjoituksia, joita voit helposti toistaa lastesi kanssa, sillä vain toistolla voit saavuttaa haluamasi tavoitteet.

Lisäksi saat lahjaksi ja mahtavan opetusmateriaalin!

Työpajan teemat:

1. Lasten resilienssi ja hyvinvointi: hyvänolon harjoitukset

“Ladataan hyvän olon akkuja ja voidaan, onnistutaan ja jaksetaan paremmin”.

Tässä osassa opimme ohjaamaan “hyvän olon akun” lataavia harjoituksia. Käymme läpi erilaisia kiitollisuutta ja itsemyötätuntoa kehittäviä työkaluja ruokkimaan positiivisia tunteita, optimismia ja tyytyväisyyttä lasten arjessa.

2. Lasten itsesäätely: näin teet itsesäätelyn oppimisesta hauskaa ja mutkatonta

“Opeta aivojasi käsittelemään vaikeita tunteita ja tilanteita aivo-ryhmän ja tunnevalojen avulla”.

Opit miten lapset voivat auttaa aivojen eri osia toimimaan paremmin yhdessä tiiminä. Opit myös miten tämän voi kommunikoida lapsille hauskasti uniikin aivo-ryhmä-konseptin kautta. 

Opit käyttämään tunnevaloja jotka auttavat lapsia tunnistamaan eri tunnetiloja ja itsesäätelemään eri tunnetiloissa.

Lisäksi opit ohjaamaan hauskoja itsesäätelypelejä joilla voi opettaa tekniikoita joilla lapset voivat keskittyä ja rauhoittua.

3. Lasten tietoisuustaito: helpot harjoitukset arkeen

“Kehitä tietoisuutta voidaksesi, oppiaksesi ja suoriutuaksesi paremmin”.

Opit mitä mindfulness oikeasti on. Ja miten voit puhua siitä jopa lapsille helposti.

Harjoittelemme yhdessä harjoituksia jotka mahdollistavat itsesäätelyn, tietoisuuden ja keskittymiskyvyn kehitystä.

Osallistut mm. hauskaan “kultakala-skabaan” nähdäksesi oletko kalaa tarkkaavaisempi, saat herkutella tietoisesti ja kokeilla eri aistitietoisuusharjoituksia.

Ainutlaatuinen opetusmateriaali:

Kurssi on ainutlaatuinen myös siinä mielessä, että saat mukaasi opetusmateriaalit, joilla teet lasten kanssa harjoittelemisesta helppoa ja muistettavaa.

Opetusmateriaali on suunniteltu sinua varten niin, että et tarvitse valmistautumista ja voitkin aloittaa opettamisen heti.

✅ Hauskat kiitollisuus-kortit (arvo €54)

✅ Mukaansatempaavat hengitys-pelit (arvo €54)

30 kivaa mindfulness- ja toiminnanohjaus-harjoitusta e-kirjanen (arvo €19)

Julisteet luokkahuoneisiin ja kotiin: aivoryhmä ja tunneliikennevalot (arvo €9)

Opetusmateriaalin arvo on yhteensä €136.

Saat opetusmateriaalin lisenssin kuitenkin ilmaiseksi osallistumalla tähän koulutukseen!

Aineisto toimitetaan sinulle PDF-muodossa tulostamista varten. Kortit ja pelit voidaan helposti tulostaa ja laminoida toistuvaa käyttöä varten.

Mitä opettajat, psykologit ja vanhemmat sanovat opetusmateriaalista:

“Rakastan näitä lasten hengitysleikkejä ja tarinoita. Söpöä ja lapsia puhuttelevaa.”

★★★★★

Stephanie M.

Peruskoulun opettaja

“Hieno tapa auttaa lapsia hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla oppimaan, miten hengittää tietoisesti, hitaasti ja tasaisesti.”

★★★★★

Taylor S.

Varhaiskasvatusopettaja

“Nämä hengitysharjoitukset ovat helppoja ja tehokkaita, ja voin luottavaisin mielin käyttää niitä opettaessani lapsia.”

★★★★★

Yin Mee C.

Opettaja ja mindfulness-opettaja

“Minulla on ryhmässäni pieni tyttö, joka kokee usein ahdistusta. Eräänä päivänä meille ilmoitettiin, että palokunta aikoo järjestää koko rakennuksen kattavan paloharjoituksen. Tämä tarkoitti todellista paloharjoitusta, jossa kaikki hälyttimet ja valot vilkkuvat. Sellainen ei ole hauskaa kenellekään. Luokkahuoneemme on yläkerrassa, joten meidän on mentävä alas suljettua portaikkoa pitkin, ja hälytysäänet ovat korviahuumaavat. Olin aivan varma että tämä pieni tyttö on pian suunniltaan. Ja näinhän se meni. Meillä oli vain 30 minuuttia aikaa, ennen harjoitusta, ja tyttö-raukka itki jo aivan peloissaan.

Päätin että pidetään piirihetki ja puhutaan siitä mitä tapahtuu. Niinpä keskustelimme siitä, miksi meillä oli hälytys tiedossa. Kysyin tytöltä että, ”mitä kehossasi tapahtuu juuri nyt?” ”Mitä tunnet? ”Hän vastasi: “minua pelottaa.” Kysyin että “mikä pelottaa?” Hän vastasi että “paloharjoitus ja melu. Ja se, että se voi olla totta.”

Sitten yksi hänen ystävistään sanoo: “mutta se on vain harjoitus. Se ei ole totta. Ja se on vain Amy (eli amygdala) joka huutaa päässäsi hälytystä.”

Sitten jatkoimme keskustelua siitä, miksi Amy pelkää. Lapset totesivat että koska tilanne on niin äänekäs ja on pelottavaa kun ajattelee tulipaloa. Sitten lapset alkoivat kertoa, kuinka usein he olivat olleet peloissaan, mutta kuinka silti mitään pahaa ei ollut tapahtunut. En voinut uskoa, miten he ottivat keskustelun haltuunsa. Minua tuskin tarvittiin!

Ja meidän pikku tyttö lakkasi itkemästä, vaikka hän olikin edelleen huolissaan. Paloharjoitus tapahtui, ja me selvisimme siitä. Kun palasimme takaisin yläkertaan tyttö sanoi: “Se ei ollut niin pahaa kuin luulin.” Vastasin hänelle että: “Tiedän. Ja siksi meillä on myös virtahepo Hippo” apuna. Nyt Hippo (hippokampus) auttaa muistamaan, miten rohkea olit. Vaikka olit huolissasi toimit hienosti ja näit lopulta että kaikki meni ihan okei. Ja ehkä seuraavalla kerralla, kun meillä on paloharjoitus, Hippo kertoo Amylle, että kaikki menee hyvin.”

★★★★★

Meghan

Opettaja

”Niin yksinkertaista ja tehokasta. Monet pienokaisemme pärjäävät niin paljon paremmin, kun he voivat käyttää kolmea tai useampaa aistia kerralla itsesäätelyä opetellessa.”

★★★★★

Nanette H.

Kasvattaja ja opettaja

“Olin jo melko hyvin perehtynyt mindfulnessiin ja tietoisuuteen perustuvaan hengitykseen, mutta pidän siitä, että minulla on nyt erityisiä lapsille suunnattuja aktiviteetteja, jotta lapset pääsevät paremmin mukaan.”

★★★★★

Amanda M.

Amanda Mercer, Licensed Professional Counselor

“Huoltajien ja nuorten/lasten opettaminen aivojen suhteesta traumaan ja siitä johtuvaan käyttäytymiseen voi olla turhauttavaa ja hämmentävää….. Blissful Kidsin Chris on “aivotiiminsä” luomisen myötä keksinyt tavan, jolla aivoista käytäviin keskusteluihin voidaan ottaa mukaan monenlaisia ikäryhmiä.

Olen niin kiitollinen siitä, että löysin tämän luovan ja hauskan tavan puhua aivoista nuorille/lapsille ja huoltajille, jotta he ymmärtäisivät, miten kukin “hahmo” auttaa suojelemaan nuorta/lasta “koetuilta ja todellisilta uhkilta”.

Kun on kyse käsitteiden selittämisestä lapsille ja nuorille, supersankareiden kanssa ei voi koskaan mennä pieleen, joten olen innoissani voidessani esitellä Amyn, Texin ja Hippon muodostaman “aivotiimin” kaikille ihmisille, joiden kanssa työskentelen.”

★★★★★

Amanda M.

Cassandra Williams, Sijaisperheiden tukihenkilö

Ohjaajasi

Ohjaajana toimii kansainvälisesti arvostettu lasten mindfulness-asiantuntija, ohjaaja ja kirjailija Christian Bergström.

Christian on tukenut opettajien, kuraattorien, lastenterapeuttien ja vanhempien kasvatustyötä yli kymmenen vuotta tekemälle psykologisista interventioista ja mindfulness-harjoituksista mukavia ja hauskoja sekä kasvattajille että lapsille.

Opetus tapahtuu suomeksi.

Voit lukea lisää ohjaajastasi ja oppilaiden kommentteja alta.

Terveiset Chrisseltä

Työpajan hinta

Työpajan hinta on normaalisti €127 mutta nyt “early bird” hintaan vain €87 jos ilmoittaudut ennen 1.3.2023.

Työpajan ajankohta ja paikka

Helsinki, Keskusta – Palmu-Sunnuntaina 2.4.2023, 13-16

Työpaja järjestetään Helsingin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien yhteydessä.

Työpajan lokaatio on alustavasti Kampissa ja se vahvistetaan kun tiedämme osallistujamäärän.

Työpajan kesto on noin 3 tuntia ja pidämme pari taukoa välissä.

Ilmoittaudu tänään ja säästä

Ilmoittaudu tänään ja hyödynnä “early bird” erikoistarjous: €87.

Koulutuksen arvo on €127 ja saat myös “kaupan päälle” yhden lisenssin ainutlaatuiseen opetusmateriaaliin jonka arvo on €136:

✅ Hauskat kiitollisuus-kortit (arvo €54)

✅ Mukaansatempaavat hengitys-pelit (arvo €54)

30 kivaa mindfulness- ja toiminnanohjaus-harjoitusta e-kirjanen (arvo €19)

Julisteet luokkahuoneisiin ja kotiin: aivoryhmä ja tunneliikennevalot (arvo €9)

Työpajan ja materiaalin kokonaisarvo on €263, mutta maksat vain €87 euroa, jos ilmoittaudut tänään.

Kurssimaksu palautetaan jos työpaja peruuntuu tai jos osallistuja sairastuu.

Jos et kuitenkaan pääse juuri tänä ajankohtana mutta haluat tietää tulevasta ohjelmasta ilmoittaudu tästä sähköpostilistalle niin kerromme seuraavista työpajoista.

Jos sinulla on kysymyksiä työpajasta voit kirjoittaa suoraan työpajan ohjaajalle Christianille tästä linkistä.

Palautetta opettajilta ja vanhemmilta

“Hieno kurssi! Tunnen olevani innostunut, valmistautunut ja tietoisempi siitä, miten opetan näitä aktiviteetteja, jotta lapset voivat hyötyä niistä.”

★★★★★

Wendy S.

Opettaja

“Käytin tänään 4-5-vuotiaiden ryhmäni kanssa hengitystarinaa. He kaikki halusivat kokeilla sitä, ja pystyin käyttämään sitä erään lapsen kanssa, jolla oli rankka päivä. Kysyin häneltä, miltä hänestä tuntui sen jälkeen, ja hän sanoi “paljon paremmalta”. Se auttoi myös minua tuntemaan oloni rennommaksi ja keskittyneemmäksi, kun tein sitä yhdessä lasten kanssa. Jo yhden päivän jälkeen siitä on ollut paljon apua! Olen innoissani siitä, että otan tavaksi harjoitella tietoista hengittämistä heidän kanssaan, enkä malta odottaa, että voin jakaa näitä muiden kanssa!”

★★★★★

Diana K.

Varhaiskasvatusopettaja

Rakastan koko kurssia ja sitä, miten teet tietoisuustaitojen opettamisesta lapsille niin helppoa. Olen pitkään etsinyt tapaa toteuttaa mindfulness-harjoituksia lasten kanssa, mutta en ole ehtinyt lukea kirjoja. Mutta nyt nämä videosi ovat niin mainioita  ja esität kaiken niin hauskalla tavalla että oppiminen olikin mutkatonta. Nautin harjoituksista todella paljon. Kiitos, että olet luonut näin hauskan kurssin.

★★★★★

Shweta D.

Opettaja

“Tämä kurssi on avannut silmäni lukuisille yksinkertaisille, iloisille ja helposti lähestyttäville mindfulness-työkaluille lasten auttamiseen.”

★★★★★

Vanessa H.

Äiti ja varhaiskasvattaja

“Harjoitukset ovat hyödyllisiä ja jokaisessa moduulissa on ainakin yksi aktiviteetti, joka todellakin toimi perheelleni ja oppilailleni. On hienoa, että on erilaisia vaihtoehtoja ja pidän bonusmateriaalista, jossa on tutkimuksia ja linkkejä, jotka auttavat vakuuttamaan vanhempia ja koulun hallintoa harjoitusten tärkeydestä.”

★★★★★

Megan J.

Opettaja ja äiti

“Rakastan aktiviteetteja ja yksinkertaisia, luovia ideoitasi.”

★★★★★

Janet H.

Varhaiskasvatusopettaja

“Nämä tehokkaat mindfulness-harjoitukset auttavat edistämään lasten (ja kaikenikäisten aikuisten) itsetietoisuutta, sisäistä rauhaa ja tunteiden säätelyä.”

★★★★★

Vanessa M.

Opettaja

Koulutuksen kohokohdat

✅ Kolmen tunnin kokemuksellinen työpaja kaltaistesi kanssa

✅ Työpajan jälkeen osaat ohjata useamman harjoituksen itsevarmuudella

✅ Saat nettikoulutuksen jossa on teoriaosuus ja pohjustus työpajaa varten

✅ Opit kivoja työkaluja lasten hyvinvoinnin kehittämiseen

✅ Opit kivoja työkaluja lasten itsesäätelyn tueksi

✅ Opit keinoja innostaa myös vilkkaita lapsia

✅ Osallistumalla näet miten teet harjoituksesta kivaa, mieleenpainuvaa ja johdonmukaista

✅ Ja miten teet opettamisesta ja harjoittelemisesta helppoa itsellesi ja lapsille

✅ Saat mahtavat opetusmateriaalit kaupan päälle

✅ Kaikki on 100% sekulaarista and pohjautuu tieteeseen

✅ Et tarvitse aikaisempaa kokemusta

✅ Voit aloittaa harjoitukset lasten kanssa heti

Ohjaajastasi:

Christian Bergstrom on isä, kansainvälisesti suosittu lasten psykologian ja lasten tietoisuustaidon kirjailija ja ohjaaja, mindfulness-alan pioneeri ja uraauurtavan BlissfulKids.com-sivuston perustaja.

BlissfulKids.com on pedagogien, kasvattajien ja terapeuttien yhteisö, joka on omistautunut lasten tietoisuustaidolle ja psykologialle.

Christian on sertifioitu mindfulness-fasilitaattori, ja koulutettu opettamaan tietoisuustaitoa kaiken ikäisille oppilaille, hän on saanut psykologian ja tietoisuustaidon koulutusta UPennistä, UCLA:sta, UNC:stä, Mindful Schoolsista ja Mindfulness Without Bordersista.

Christianilla on yli 15 vuoden kokemus meditaation ja psykologisten interventioiden fasilitoimisesta kaikenikäisille.

Chrisin töistä on mainittu useissa eri julkaisuissa ja kansainvälisissä medioissa, mm:

NBC, Thrive Global, Edutopia, Lifehacker, CBS, PositivePsychology.com, PsychCentral, UtahStateUniversity, Boston University, Boston University, ADDitude, ABC, The Mindfulness Initiative

Lue mitä asiakkaat sanovat Chrisin kansainvälisestä työstä:

“Olen hyvin kiitollinen siitä että teet tietoisuustaidosta helposti lähestyttävää. Teet siitä niin helppoa, että kuka tahansa voi aloittaa! Hyvä Chris!!!!”

Adrienne A.

Opettaja

“Teet mindfulnessista hauskaa! Pidän paljon lyhyistä, ytimekkäistä tarkkaavaisuusharjoituksista. Opin jotain uutta ja jännittävää joka kerta, kun kuulen sinusta. Kiitos Chris!”

Jana Y.

Mindfulness-opettaja ja kirjailija

“Mindfulness-opettajana rakastan sisältöjäsi ja yksinkertaisia, luovia ideoitasi. Kiitos, että jaat tätä tietoa.”

Meeghan N.

Mindfulness opettaja

“Olen mummi ja sosiaalityöntekijä, joka työskentelee lasten kanssa, joilla on emotionaalisia ja käyttäytymisvaikeuksia. Rakastan työtäsi ja käytän ideoitasi ja ehdotuksiasi monissa tehtävissäni lasten ja nuorten kanssa.”

Ginny L.

Sosiaalityöntekijä

“Kiitos paljon Chris, olen lasten joogaopettaja ja ehdotuksesi ovat todella hyödyllisiä lasten kanssa.”

Margherita V.

Lasten jooga-opettaja

“Minulla on kaksi hyvin pientä lasta, ja olen meditoinut viimeiset pari vuotta, joten etsin tapoja tutustuttaa heidät mindfulnessiin ja ystävällisyyteen, ja Blissful Kids on paras tähän mennessä löytämäni resurssi. Suosittelen sitä lämpimästi, myös aikuisille!”

Natalia B.

Äiti

“Kiitos paljon Chris, olet uskomaton! Sinun ideasi olivat auttaneet minua niin monta kertaa laatimaan hienoja opetussisältöjä!

Yaacov R.

Opettaja

“Kiitos paljon Chris! Sisältösi on erittäin selkeää ja helposti lähestyttävää kaikille vanhemmille. Rakastan sitä!”

Andréa C.

Mindfulness opettaja

“Blissfulkids tarjoaa lasten ja nuorten kanssa työskenteleville erittäin tärkeää ja kiehtovaa tietoa. Peruskoulun perustajana voin sanoa että, blissfulkidsin työ on elintärkeää ja tarpeellista lasten koulutuksessa ja lasten hyvinvoinnin edistämisessä.”

Melissa C.

Peruskoulun perustaja & perhevalmentaja

Varmista paikkasi tänään

 Lasten Mindfulness- ja
Hyvinvointi-työkalut
Opettajille ja Kasvattajille #1

Työpaja & Nettikoulutus

*EU:n alv-maksut sisältyvät ja koskevat EU:n laskutusosoitteita.

Lisenssin tiedot:
Yhden opetusmateriaalipaketin hinta on 136 euroa ja lisenssi on yhdelle käyttäjälle (sinulle) ja 50 oppilaalle.
Jos aiot jakaa tämän tuotteen muiden opettajien/ammattilaisten kanssa työssäsi
tai jakaa sen yli 50 opiskelijalle tai asiakkaalle voit hankkia lisäkäyttäjälisenssejä.

Kysyy lisää koulukohtaisista lisensseistä: support@blissfulkids.com

Takuu
Voit perua kaupan Maaliskuun 2023 aikana,
ja jos sairastut työpajan ajankohtana,
palautamme yhtälailla maksusi.

Kaikki hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokoulutus on vain verkossa, ja koulutusmateriaali toimitetaan ladattavina PDF-tiedostoina.

Koulutusmaksu on kertaluonteinen maksu ilman toistuvia maksuja tai kuluja.

Turvallisuutesi vuoksi kaikki tilaukset käsitellään suojatulla palvelimella.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tuotteesta, lähetä meille sähköpostia.
Autamme mielellämme Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi: support@blissfulkids.com

Blissful Kids on yli 60 000 opettajan, kasvattajan ja terapeutin yhteisö. Bloggaamme lasten tietoisuustaidosta, julkaisemme hauskoja mindfulness-aktiviteetteja, kirjoja ja verkkokoulutuksia, jotka auttavat sinua ja lapsiasi voimaan hyvin ja menestymään 💚

Sivulla esiintyvää tietoa ja mainittua koulutusta ei ole suunniteltu tai tarkoitus pitää lääketieteellisenä neuvona, lääketieteellisenä diagnoosina tai lääketieteellisenä hoitona. Sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä hoitoa tai rohkaisemaan sen luopumiseen, eikä tarjoamaan takuita tai erityisiä tuloksia. Emme tee terveysväitteitä ja viittaamme kansainvälisiin tutkimuksiin kun se on asiallista.

Copyright 2023+ BlissfulKids.com / Blissful Consulting / Estete OY | Kaikki oikeudet pidätetään. | Tietoa meistä.. Ota yhteyttä. Tuki. Yksityisyys. Käyttöehdot. Hyvitykset ja palautukset.